ИМУНОМОДУЛАТОРИ, НА КОИТО МОЖЕТЕ ДА СЕ ДОВЕРИТЕ

Полимакс и Полимакс Плюс са хранителни добавки с натурален произход, които подпомагат естествената защитна функция на клетките на имунната система, поддържайки необходимото контролирано ниво на ефективност при нужда от защита. Това е много важна характеристика на продукта, която го различава от останалите имуномодулатори.

Полимакс

Полимакс е създаден посредством иновативен съвременен високотехнологичен процес – немска технология за добиване на имунни пептиди от свинска слезка (далак), гарантираща чистотата на получените олиго- и полипептиди (цитокини).

Полимакс съдържа ниско молекулярни полипептиди и е продукт, използван в поддържащата терапия на туморните заболявания. Изцяло произведен в Германия по иновативен процес за добиване на пречистени, имуногенни пептиди. Полимакс е модулатор на имунния отговор.

Полимакс Плюс

Полимакс Плюс могат да се прилагат при различни състояния на потиснат имунитет. Спомага за намаляване на имунодефицитната симптоматика, възстановяване на имунния отговор, намаляване честотата и тежестта на усложненията съпътстващи имунния дефицит, подобряване на общото състояние, апетита и наддаването на тегло при състояния на потиснат имунитет. При онкологични заболявания е препоръчително да се приема Полимакс Плюс поне 6 месеца в годината.

Полимакс Екстра Плюс

Приемът на Полимакс Екстра Плюс помага за намаляване на имунодефицитната симптоматика, възстановяване на имунния отговор, намаляване честотата и тежестта на усложненията съпътстващи имунния дефицит, подобряване на общото състояние, апетита и наддаването на тегло при състояния на потиснат имунитет.

Имунологични и клинични проучвания, които доказват на практика процеса на повлияване на имунната система от полипептидната терапия.

Надеждната ефикасност на продукта е доказана в редица контролирани проучвания. Полимакс съдържа биогенни пептиди получени от свинска слезка посредством стандартизирани процедури. Постоянното високо качество и безопасността на продукта са в основата на производството на Полимакс. Полимакс предоставя нужната подкрепа на специалистите в борбата им с раковите заболявания.

Полимакс стабилизира имунната система.
Повишава преживяемостта на пациента и качеството на живот.
Подобрява възприемането на химиотерапията.

Лекарски становища и статии